KjøpLogg inn

Fire nye år for Hanne Tømta

Teatersjef Hanne Tømta fortsetter i stillingen ved Nationaltheatret.

Publisert 5. juni 2013 kl. 08.57
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.33
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 97 ord
Hanne Tømta - Foto - Scanpix

Den nåværende teatersjefen har stått ved roret siden 2009, skriver Dagbladet.Nå når hun har fått fornyet tillit, blir 44-åringen ved teateret i hele ti år til sammen. Det mener teatersjefen gir henne både rom og kontinuitet.- Jeg gleder meg til å fortsette, sier Tømta til Dagbladet.Hun er svært glad for at styret og de ansatte enstemmig lot henne fortsette, og innrømmer samtidig at Norges største institusjonsteater har flere utfordringer.- Nationaltheateret kan markere seg sterkere internasjonalt. I tillegg kan vi også tilby mer barneog ungdomsteater, sier Tømta.Det erværdige bygget skal også renoveres i nær fremtid.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK