Munk har levd heftig luksusliv

En avholdt thaiilandsk munk skal ha levd et liv i sus og dus. Men nå er de slutt.

Thailandsk munk - Foto - Scanpix
Politikk

Den 34 år gamle munken Luang Pu Nenkham er som superkjendis å regne, med eget nettsted og aktiv på sosiale medier, skriver DN.Mange av tilhengerne er blant Thailands nyrike. Disse gir store beløp til templene.Etter at en video har blitt publisert på YouTube, der Luang befinner seg i sus og dus på en privatjet, har myndighetene imidlertid ingangsatt full etterforskning. I forrige uke fant hvitvaskingsenheten i thailandske Økokrim over 40 konti i munkens navn, selv om han ikke har lov til å håndtere penger.Det er overført store belløp mellom disse. åtte tenåringer og unge kvinner har også stått frem og sagt de har hatt et seksuelt forhold til munken, som har tatt en ed om å leve i sølibat. Den ene kvinnen hevder hun har fått barn med munken.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Kultur