Solslyng gir innstillinger og saktegående tog

Fare for solslyng gjør at enkelte tog på Dovrebanen må innstilles, mens andre må gå med redusert hastighet mellom Eidsvoll og Dombås søndag.

Foto: Scanpix
Politikk

Togene som innstilles, blir erstattet med buss. Dette gjelder strekningen Hamar-Lillehammer på togene mellom Skien/Larvik/Drammen og Lillehammer, opplyser NSB.Kveldstoget klokka 21.10 fra Lillehammer til Skien vil imidlertid kjøre som normalt.Passasjerene som kommer med forsinket tog til Oslo S og som skal videre til Vestfold, blir fraktet med buss.Det blir kjørt buss mellom Lillehammer og Dombås på togene mellom Lillehammer og Åndalsnes. Togene mellom Trondheim og Oslo kjører som normalt, men med redusert hastighet på strekningen Dombås-Eidsvoll, noe som fører til forsinkelser. (©NTB)

Nyheter
Politikk