Dette skjer i dag

Selskaper med John Fredriksen og Øystein Stray Spetalen på eiersiden legger frem kvartalstall. Og valgkampen ruller videre over hele landet.

John Fredriksen. Foto: Scanpix
Politikk

Resultater, Oslo BørsBorgestad IndustriesAF GruppenBionor PharmaDiaGenicGoodtechOdfjell SEFlex LNG Ltd.Golden Ocean Group LimitedEitzen ChemicalProspector Offshore Drilling S.A.Posten Norge ASNorth EnergyEidsiva Energi ASEneste bidrag fra SSB i dag er publisering av en artikkel om statsansatte i kommuner og fylker.Makro, utenlandsTyskland (08:00): BNP, 2.kvartalStorbritannia (10:30): BNP, 2.kvartalØMU (16:00): Foreløpig forbrukertillitUSA (16:00): NyboligsalgInnenriks (utvalgte hendelser)Nordland: Statsminister Jens Stoltenberg kommer på besøk.Oslo: Valgstudio på TV 2 kl. 21:20 - 21:40.Oslo: Partilederutspørringer på NRK Radio kl. 07:10 - 07:30. Rødt-leder Bjørnar Moxnes deltar.Lillehammer: Norsk Bonde- og Småbrukarlag 100 år og landsmøte 2013. Politikerdebatt 23. august kl. 14. Landbruks- og matminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) og stortingsrepresentant Svein Flåtten (H) blant deltagerne. Varer til 25. august.Ålesund: Fiskeri- og kystminister Lisbeth Berg-Hansen kommer på besøk. Kl. 15.00: Deltar i duell med Frps fiskeripolitiske talsmann, Harald Tom Nesvik på Color Line Stadion i forbindelse med Den Norske Matfestivalen. Kl. 16.00: Kårer norgesmesteren i klippfisk i Sparebanken Møre Arena.Trondheim: Samferdselsminister Marit Arnstad deltar under veikonferanse arrangert av Vegforum Trøndelag. Klokken 11, Dora 1 i Trondheim.Førde: Kommunal- og regionalminister Liv Signe Navarsete deltar på Stamvegkonferanse arrangert av Stamvegutvalet for E39 i Sogn og Fjordane.Toten: Festivalen Friluftsliv for alle.Oslo: Sexhibition 2013.Oslo: Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse. Varer til 23. august.Oslo: Studentfestivalen i Oslo. Varer til 24. august.Kilder: Oslo Børs, SSB, TDN Finans, NTB Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Næringsliv