Har tjent 75 millioner på vaskekluter

Bjørn Nicolaisen har tjent seg rik på "home parties".

Foto: Scanpix
Politikk

I 2007 solgte Bjørn Nicolaisen advokatpraksisen på Lillestrøm og satset fulltid på salg av økologiske renholdsprodukter, blant annet mikrofiberkluter, skriver Aftenposten.- Den gangen visste jeg ikke at vi skulle tjene så mye penger på dette. Da var vi et lite selskap som så vidt gikk i pluss, sier han.Men det har blitt en stor suksess. I fjor ble det rekordresultat for det norske selskapet med driftsinntekter på 618 millionerkroner og et resultat før skatt på 93 millioner.I dag selger de også produkter for personlig pleie. USA er det største markedet, etterfulgt av Canada og Australia. Salget i Norge utgjør bare 2-3 prosent av omsetningen.- Hadde vi ikke satset internasjonalt, hadde det ikke vært noe Norwex i dag, sier Nicolaisen.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Næringsliv