- Jeg er blitt fattigere under Ap

Rengjører og barneassistent Lorena Munoz var lojal Ap-velger i 20 år. I høst vil hun stemme Høyre.

Jens Stoltenberg og Erna Solberg - Foto: Scanpix
Politikk

Alenemoren Lorena Munoz fra Asker er ikke helt som andre mødre: Hun har hatt to jobber i åtte år, og arbeider opptil 11 timer om dagen, og har i tillegg vært aktiv som tillitsvalgt i Fagforbundet, skriver vg.- Jeg har stemt Ap i alle år, men nå føler jeg meg drittlei, sier Munoz til avisen.- Jeg tror ikke lenger på Jens. Jeg er blitt fattigere under den rødgrønne regjeringen, og jeg opplever at mange dører er blitt låst i samfunnet, ikke minst på boligmarkedet, sier Munoz.Nå vil hun stemme på Høyre, og Erna Solberg & co.- Jeg vet ikke om Høyre er rett for meg, men Erna snakker om muligheter. Jeg har alltid vært opptatt av at du skal jobbe for det du har, og ikke bare motta, sier Munoz.

Nyheter
Næringsliv