Jevnere mellom Solberg og Stoltenberg

Flertallet vil fortsatt ha Erna Solberg som statsminister, men Jens Stoltenberg tar innpå i en ny måling.

Erna Solberg - Foto: Scanpix
Politikk

I Ipsos MMIs måling for Dagbladet oppgir 34 prosent uavhengig av parti at de mener Høyre-lederen vil egne seg best som statsminister.- Det er hyggelig å få en slik respons i samme måling hvor vi falt mye, sier Solberg med henvisning til partibarometeret i samme måling, gjengitt i helgen, hvor Høyre gikk tilbake 5 prosentpoeng.Solbergs personlige oppslutning er også tilbake 4 prosentpoeng fra samme måling i juni, mens Jens Stoltenberg får støtte fra 29 prosent av de spurte, 2 prosentpoeng flere enn sist.- Det viser at det blir jevnere, at valget ikke er avgjort, og at det er mange som ønsker en politikk der vi satser på skole og helse, framfor skattekutt til dem som har mye fra før, kommenterer han.9 prosent av de spurte mener Jonas Gahr Støre (Ap) er beste statsministerkandidat. (©NTB)

Nyheter
Politikk