Kraftig tilbakegang for Høyre

Høyre går tilbake hele 4,9 prosentpoeng på NRKs partibarometer. Ifølge denne målingen er Arbeiderpartiet igjen landets største parti.

Partilederdebatt i Arendal. Fra venstre Erna Solberg (H), Jens Stoltenberg (Ap) og Siv Jensen (FrP). NTB Scanpix / NTB Scanpix
Politikk

Arbeiderpartiet får en oppslutning på 29,1 prosent (+0,2), mens Høyre får 26,2 prosents oppslutning (-4,9), på meningsmålingen NRK offentliggjorde fredag ettermiddag.Partibarometeret viser endringer fra forrige uke.Miljøpartiet De Grønne går fram med 1,1 prosentpoeng til 4,7 prosent, og kommer dermed over sperregrensen.SV vaker under sperregrensen med 3,9 prosents oppslutning, men går likevel fram med 1,4 prosentpoeng.Senterpartiet får 5,4 prosents oppslutning (+1,7), Kristelig Folkeparti 6,3 prosent (+0,7) og Venstre 4,2 prosent (+0,1).Fremskrittspartiet går fram 1,1 prosentpoeng til 18,9 prosents oppslutning.

Nyheter
Næringsliv