Ny markedsdirektør i Steen & Strøm

Stine Søsveen blir ny markedsdirektør i Steen & Strøm Norge, og dermed forlater hun stillingen som senterleder ved Gulskogen Senter etter drøye fem år i sjefsstolen.

Stine Søsveen - Foto - Steen&Strøm
Politikk

- Jeg har hatt en lærerik og spennende periode på Gulskogen og er stolt av det vi har fått til sammen med de over 1000 dyktige menneskene som jobber på senteret. Samtidig ser jeg frem til å bruke erfaringene fra Gulskogen til være med å bygge sterke, markedsorienterte handelsdestinasjoner ved de 16 kjøpesentrene i Norge sier Stine Søsveen.Steen & Strøm Norge er en del av Steen & Strøm-konsernet, som eies av franske Klépierre. Markedsdirektøren i Steen & Strøm Norge har det overordnede markedsansvaret for all virksomhet i Norge, og er medlem av den norske ledergruppen.Stine Søsveen har flere års erfaring fra kjøpesenterbransjen. Etter fem år som forretningsutvikler ved Oslo Lufthavn, har hun de siste fem årene vært senterleder ved Gulskogen i Drammen. I den perioden har Gulskogen gjennomgått en omfattende utvidelse og oppgradering. Gulskogen er i dag Norges 20. største kjøpesenter med en omsetning i 2012 på 1,325 mrd NOK. Senteret har også nylig fått beskjed om at det er blant de 8 nominert senterne i Norge til prisen Årets Kjøpesenter 2013.Elisabeth Lohk (50) tar over som ny senterleder på Gulskogen. Hun kommer fra stillingen som senterleder på Farmandstredet i Tønsberg, og vil fremover fungere som senterleder på begge senterne.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Næringsliv