Pumper milliarder inn i "Dollywood"

Country-stjernen Dolly Parton utvider sin egen fornøyelsespark.

Dolly Parton - Foto - Scanpix
Politikk

Dolly Parton åpnet sin egen fornøyelsespark Dollywood i Pigeon Forge, Tennessee i 1986. Henns rådgiver sa den gang at det hele var en elendig idé, men stjernen protesterte og stolte på sin egen magefølelse.67-åringen viste seg å ha rett, og i løpet av 2012 satte Dollywood ny besøkelsesrekord. Nå satser Parton enda større, og bygger ut parken, der en kopi av hennes barndomshjem skal stå i sentrum, skriver DI.se.I løpet av de kommende 10 årene skal nesten 1,86 milliarder kroner pumpes inn i nye attraksjoner. Allerede neste år skal Firechaser Express - en ny berg og dalbane - stå klar. Året etter er det planen at et nytt hotellanlegg med 300 rom og enorme svømmebasseng kalt "Dream More" skal åpne.- Alt har en sydstats-touch, men har samtidig veldig høy klasse, sier Dolly Parton til Today.Ifølge countrystjernen kommer prosjektet til å lede til tusenvis av nye arbeidsplasser lokalt.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Kultur