Strålende sensommer i sikte

Med et stabilt høytrykk trygt plantet over Midt-Skandinavia, kan vi se fram til flotte sensommer-forhold i hele landet til langt over helgen.

Sommer - Foto - Scanpix
Politikk

Det er verken by mot land, sør mot nord eller fjell mot fjord når meteorologene skuer en uke fremover i tid. Mens valgkampen spisses i alle kanaler og partiene kjemper om å bli hørt med sine saker og slagord, er parolen klar fra værvarslerne: Alle skal få.- Det ser veldig gunstig ut nå fremover, sier statsmeteorolog Børje Johansson til NTB om langtidsvarselet.- Det som skjer er at lufttrykket stiger over hele Skandinavia. Det blir høytrykk allerede til helgen, et ganske kraftig høytrykk som lørdag vil ligge rett over Midt-Skandinavia.Kort sammenfattet betyr det ganske «stort sett pent vær i hele landet».For Sør-Norges del betyr det fine sensommertemperaturer på opptil 20 eller 22 grader på ettermiddagene.

Nyheter
Politikk