Aller først merker vi oss at John Fredriksen-kvintetten Golden Ocean, Frontline, Golar LNG Partners, Seadrill og Archer avholder generalforsamling for 2013.
Makro, utenlandsMakro, Norge (SSB)Innenriks (utvalgte hendelser)Kilder: Oslo Børs, SSB, TDN Finans, NTB
Japan: Sentralbanksjef Kuroda taler på Kisaragi-kai-møtet India (07:30): Rentebeslutning Italia (10:00): Industriproduksjon, juli ØMU (16:00): Forbrukertillit foreløpig, september USA (18:30): Feds George, Bullard og Kocherlakota taler i New YorkPrisindeks for nye eneboliger, 2. kvartal 2013 Internett-målingen, 2. kvartal 2013 Kostnadsindeks for buss, 2. kvartal 2013Tallene slippes som vanlig klokken 10:00.Oslo: Regjeringssonderingene i Nydalen fortsetter.Oslo: SV arrangerer landsstyremøte.Oslo: Rettssaken etter drapet på Sigrid Giskegjerde Schjetne på Østensjø i Oslo fortsetter. Fredag er det befaring både i barnehagen, i pallesentralen og i Kolbotn.Oslo: Årets kokk 2013 kåres i Mathallen i Oslo. Vinneren av Årets Kokk blir Norges kandidat til Bocuse d'Or Europe i Stockholm i mai 2014 og Bocuse d'Or Lyon i januar 2015.Tromsø: Oljeboring i Barentshavet, klima- og miljøutfordringer i Arktis, terrortrusler til havs.Oslo: Rettferdighetsprisen tildeles Per Fugelli under Stiftelsen Rettferd for Taperne sitt landsmøte.Oslo: Den internasjonale konferansen «Edvard Munch and/in Modernism» holdes i Oslo.Bodø: Bodø hovedflystasjon skal være vertskap for en del av øvelsen kalt Arctic Challenge Exercise 2013 (ACE 2013) fram til 27. september.Stavanger: Saken mot Johannes Lunde og to av hans medarbeidere for grovt økonomisk utroskap og heleri fortsetter. Strafferamme over 6 års fengsel. Varer til 27. september.