Eneste børsrelaterte aktivitet denne fredagen er den ekstraordinære generalforsamlingen i Oslo Axess-noterte Crudecorp.
Makro, utenlandsMakro, Norge (SSB)Innenriks (utvalgte hendelser)Kilder: TDN Finans, SSB, Oslo Børs, NTB
Japan: Industriproduksjon, juliJapan, Maskinordre, juliRussland: Refirente, septemberSverige (09:30): BNP endelig, 2. kvartalØMU (11:00): Handelsbalanse, juliUSA (14:30): PPI, augustUSA (14:30): Detaljhandel, augustUSA (15:55): Michigan-tillit foreløpig, septemberUSA (16:00), Varelager, juliKystverket - StatRes, 2012Verdipapirfond, 2012Eierskap og roller i næringslivet, 1. januar 2012Finansforetak, balanser, juli 2013Utenlandsgjeld, 2. kvartal 2013Alle SSBs tall legges som vanlig frem klokken 10:00. Samtidig kommer også Norges Banks regionale nettverksundersøkelse.Oslo: Høyres sentralstyre og ny stortingsgruppe møtes. Partileder Erna Solberg vil holde innledning kl. 10.00.Oslo: Oslo-konferansen: Midtøsten og veien videre. Konferansen, som arrangeres av Le Monde Diplomatique, markerer at det er tjue år siden Osloavtalen ble undertegnet.Kirkenes: Barents Health Conference.Sola: Lean-konferansen.Oslo: Oslo bokfestival arrangeres på flere scener i sentrum.Oslo: Matstreif. Matfestival.Stavanger: Saken mot Johannes Lunde og to av hans medarbeidere for grovt økonomisk utroskap og heleri. Strafferamme over 6 års fengsel. Varer til 27. september.Oslo: Ultimafestivalen. Ultima er den største samtidsmusikkfestivalen i Norden. Varer til 14. september.