Ifølge DN har Christer Tromsdal (44) eget kontor hos advokatfirmaet Hjort.- Jeg går ikke på en vanlig jobb om morgenen, jeg går på Hjort for å renvaske meg, sier Tromsdal.Hos advokatfirmaet Hjort har opptil åtte advokater jobbet for Tromsdal, deriblant Nicolai V. Skjerdal og Erling LyngtveitHos advokatfirmaet Østgård er to advokater engasjert ; Brynjar Østgård og Gunnar AagaardDessuten har Victoria Holmen vært Tromsdals forsvarer i en tidligere sak. Hun jobber med utvalgte saksområder.Geir Malthe Sørensen er engasjert som utreder. Han jobber med å innhente opplysninger.Dataspesialist Stein Møllerhaug jobber med databeslag. Han er oppnevnt av retten som uavhengig ekspert.- Jeg vet ikke hvor mye penger som er brukt. Hadde jeg ikke hatt midlene, så hadde jeg vært ferdig som popsanger, for å si det forsiktig. En må dessverre ha midler og dyktige rådgivere for å forsvare seg, sier Tromsdal til DN.Den siste rettssaken mot Tromsdal tok 12 uker og kostet 13,7 millioner kroner bare i salærer og vitneførsel