Dagen før valglokalene åpner over hele landet har TNS Gallup på vegne av TV-kanalen spurt hvem som har gjort det best i valgkampen.Mens Erna Solberg kommer soleklart best ut av undersøkelsen, er den særdeles lite hyggelig lesing for Senterpartiets leder. Bare 0,3 prosent synes Liv Signe Navarsete har gjort det best i ukene og månedene fram til valget.Jens Stoltenbergs andreplass er like klar som Solbergs topplassering. 27,5 prosent mener Ap-lederen er valgkampens vinner. Den siste pallplassen går til Venstre-leder Trine Skei Grande, som 10 prosent av de spurte mener har gjort det best i forkant av mandagens valg. Dermed utpekes både hun og Solberg til vinner av en god del flere enn dem som faktisk vil stemme på dem.Lenger ned på listen følger Frp-leder Siv Jensen (6 prosent), KrF-leder Knut Arild Hareide (3,5 prosent) og SVs Audun Lysbakken (2,7 prosent).Det betyr at 13 prosent ikke klarer å plukke en vinner blant lederne for de sju etablerte stortingspartiene. (©NTB)