Warner Bros. annonserte i går at de vil lage enda flere Harry Potter-filmer. Filmstudioet jobber nå med forfatter J.K. Rowing for å skape en ny rekke filmer basert på "Fantastic Beasts And Where To Find Them", som er en fiktiv bok i Harry Potter-verden. Det skriver Forbes.Historien vil følge eventyrene til bokens forfatter, Newt Scamander. Rowling vil for første gang skrive manus.Det er ikke særlig overraskende at Warner Bros. ønsker å spinne videre på Harry Potter-konseptet. Filmene har alene dratt inn 7,7 milliarder dollar, over 50 milliarder norske kroner. I tillegg kommer all franchise og memorabilia.Fordi filmene ikke er basert på velkjente bøker, slik som de første Harry Potter-filmene, kan det bli tøft å gjøre det like godt på de nye filmene, spår Forbes. Men også disse vil bli lansert som videospill og annet snacks for fan-skaren.