Politiet i Washington er et halvt døgn etter skytingen sikker på at Alexis, som selv ble drept av politiet, var alene om blodbadet inne på marinebasen i sentrum av USAs hovedstad mandag morgen.Politisjef Cathy Lanier sier at de drepte var i alderen 46 til 73 år, og at det er åtte skadde, hvorav tre har skuddskader.Skytingen skapte kaos i Washington. Gatene var fulle av politibiler og ambulanser, og store deler av byen ble sperret av, inkludert senatsbygningen ikke langt fra skytingen.Noen timer etter at det hele var over, mens nervene fortsatt var på høykant, gikk alarmen ved Det hvite hus da en mann kastet fyrverkeri mot porten. Politiet trodde først det var skudd. Mannen ble raskt overmannet.Mange timer etter skytingen var det fortsatt helt uklart hva motivet til Alexis kan ha vært for å skyte på måfå mot uskyldige mennesker i kafeen på basen.- Han hadde sikkerhetsklarering, og han hadde et adgangskort, sier Thomas Hoshko, som er direktør for The Experts, firmaet som nylig ansatte Alexis for å jobbe med IT-anlegget til marinebasen. (NTB)