Det var i all hovedtrekk budskapet etter at de fire partilederne i Høyre, Frp, Venstre og KrF kom ut fra møterommet på hotell Radisson Blu i Nydalen i Oslo onsdag ettermiddag.- Vi er ved veldig godt mot og har hatt gode og konstruktive samtaler som vi kommer til å holde for oss selv, sa Høyres partileder Erna Solberg på den korte pressekonferansen.Hun understreket at hun ikke ville si noe om hvilke temaer de har snakket om i løpet av de dagene sonderingene har funnet sted.KrFs partileder Knut Arild Hareide sa at helheten var avgjørende for et godt resultat.- Vi ser ikke helheten ennå. Det er definitivt framgang, men vi trenger litt tid, sa Hareide.Også Frps Siv Jensen og Venstres Trine Skei Grande mente at det var framgang på mange områder og at partene viser veldig stor vilje til å finne løsninger.