Tolv er såret, ifølge TV-kanalen. NBC siterer en høytstående offiser i marinen. Washington Times melder om det samme og nyhetsbyrået Associated Press melder også at flere er drept.Politiet opplyser til Washington Post at tre personer har åpnet ild inne i marinebasen. En av dem skal ha vært ikledd militære klær.Skytingen startet klokka 8.20 inne på hovedkvarteret til NAVSEA, den største av sjøforsvarets fem såkalte systemkommandoer.Minst en av gjerningsmennene skal ha barrikadert seg inne i bygningen.Redningsmannskaper er på stedet, og en ordre er utstedt for personell på marinebasen om å søke tilflukt på stedet, opplyser sjøforsvaret.En skole i nabolaget er stengt, og gater inn og ut av basen er sperret av. Store politistyrker og helikoptre er i området. Redningsmannskaper er også på stedet, og en ordre er utstedt for personell på marinebasen om å søke tilflukt på stedet.Rundt 3.000 mennesker arbeider ved hovedkvarteret. NAVSEA har ansvar for bygging og kjøp av marinefartøyer og kampsystemer.Skyteepisoden har ført til at alle flyavganger fra flyplassen i hovedstaden er stanset, opplyser en representant for amerikanske myndigheter til nyhetsbyrået AFP.