Bortsett fra Frp som faller 2 prosentpoeng, viser den første meningsmålingen etter stortingsvalget små endringer.På målingen som Sentio Research Norge har gjort for Dagens Næringsliv, går Arbeiderpartiet og SV noe fram, med 0,7 og 0,5 prosentpoeng til 31,5 og 4,6 prosents oppslutning sammenlignet med valgresultatet.Hos de borgerlige partiene er det framgang for Høyre, KrF og Venstre, mens Frp faller hele 2 prosentpoeng til 14,3 prosent. Høyre stiger 0,8 til 27,6, Venstre går fram 0,6 til 5,8 mens KrF øker oppslutningen med 0,2 prosentpoeng til 5,4 prosent.Senterpartiet faller noe tilbake - 0,2 prosentpoeng til 5,3 prosent. Miljøpartiet De Grønne står på stedet hvil med 2,8 prosent mens Rødt, som ikke fikk noen mandater inn på Stortinget, går fram 0,1 prosentpoeng til 1,2 prosent. Andre partier og grupper faller 0,6 til 1,6. (©NTB)