Romkapselen med de tre, to russere og en amerikaner, landet på steppen sørøst for Jezkazgan i Kasakhstan rett før klokka 9 lokal tid onsdag morgen.- Alt gikk fint, helt strøkent, sa 60 år gamle Pavel Vinogradov da han klatret ut av Sojus TMA-08M.Sammen med landsmannen Aleksandr Misurkin (35) og amerikaneren Chris Cassidy (43) ble Vinogradov skutt opp i verdensrommet fra Bajkonur-basen i Kasakhstan 29. mars i år. De tre har tilbrakt 167 dager om bord i ISS.Tilbake på romstasjonen er nå norsk-amerikanske Karen Nyberg (43), sammen med russiske Fjodor Jurtsjikhin og italienske Luca Parmitano.Senere i måneden får de følge av ytterligere tre astronauter, to fra Russland og en fra USA.Nyberg er utdannet maskiningeniør og har i mange år jobbet for USAs romfartsorganisasjon NASA. Hun er på sin andre tur i rommet og har vært på ISS siden slutten av mai.Nyberg vokste opp i en norsk-amerikansk familie i delstaten Minnesota, og hun drømte alt som barn om å bli astronaut. (©NTB)