Ylvis-brødrene kommer til å stå på samme scene som musikkikoner som Chris Brown, Katy Perry og Justin Timberlake. Paul McCartney, Miley Cyrus, Maroon 5, Muse, Queen og Elton John er også trekkplaster under iHeartRadio-festivalen i Las Vegas.Den norske revy- og komiduoen entrer scenen foran 20.000 tilskuere tidlig lørdag morgen, norsk tid, bekrefter Ylvis-manager Jørgen Thue i en tekstmelding til VG.Festivalen melder på Twitter om en rekke overraskelser, blant andre rapperen P. Diddy. En annen overraskelse er altså Ylvis-brødrene, som opptrer med sin tullelåt som lørdag morgen var sett av snaue 42 millioner på YouTube.Radioverten Elvis Duran hadde følgende avsløring i 4-tiden natt til lørdag: HELLO VEGAS! Tonight's surprise (not anymore!) #iHeartRadio Music Fest guest: «What The Fox Say» & @Ylvis! http://bit.ly/18HIxCRIfølge Thue blir festivalen streamet til rundt 15 millioner amerikanske TV-seere. (©NTB)