- Å komme på The Ellen Show er en stor suksess for Ylvis, men det fører nok heller til at de blir enda større i Norge enn at de slår igjennom internasjonalt, sier medieforsker Paul Bjerke ved Høgskolen i Volda og leder i Norsk medieforskerlag,Han tror Ylvis' låt «The Fox» blir en døgnflue.- For det meste er det norske medier som dekker norsk hysteri i utlandet, og det blir dermed fort hausset opp her hjemme, sier Bjerke.Han mener at det ikke blir naturlig å sammenligne suksessen med Psys låt «Gangnam Style», som blant andre The Hollywood Reporter har gjort. Ylvis har nesten 40 millioner visninger på YouTube, mens Gangnam Style har to milliarder visninger.- Det er en stor forskjell, og dermed er sammenhengen begrenset, sier Bjerke.Han tror suksessen internasjonalt vil vare noen uker eller noen måneders tid, men at den vil styrke karrieren deres nasjonalt.Fredag kveld norsk tid sendes talkshowet The Ellen DeGeneres Show hvor brødrene Bård og Vegard Ylvisåker er med. På TV-showets hjemmesider kan man allerede få en sniktitt av Ylvis og Ellen som fremfører sangen. (©NTB)