Bitter konflikt i Troms sentral i Sandbergs bok

En bitter og opprivende konflikt i Troms Frp er et sentralt tema i boka til Per Sandberg, ifølge flere medier.

Per Sandberg. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix.

Partiledelsen og partiet sentralt går fri av den hardeste kritikken fra nestlederen.Ifølge VG skal konfliktnivået i Troms Frp ha vært så høyt at nestleder Per Sandberg under landsmøtet i vår gikk fysisk til angrep på en lokalpolitiker. Det skal ikke ha vært bare én, men et sett av flere konflikter i Troms Frp, som var foranledningen for at Sandberg bare dager før landsmøtet sendte en tekstmelding, hvor han kunngjør at han likevel ikke ville stille til gjenvalg, ifølge Aftenposten.«Med bakgrunn i hele prosessen og andre faktorer har dette ført til at jeg trekker mitt kandidatur som nestleder og trapper ned min innsats ut over en vanlig representant», skriver Sandberg i SMS-en.Det skulle imidlertid vise seg at han til sjuende og sist fikk viljen sin i den aktuelle saken, og at han ikke gjorde alvor av trusselen om å gå av.Også TV 2 s kommentator Stein Kåre Kristiansen siterer kilder på at de fleste og hardeste utfallene Sandberg skal komme med i boka si vil ramme den bitre striden i Troms Frp. I liten grad blir angrepene rettet mot partileder Siv Jensen, den øvrige partiledelsen og Fremskrittspartiet sentralt. (©NTB)