Jon Gunnar Pedersens kundeliste sluppet

Finansdepartementet har sluppet listen over kunder statssekretær Jon Gunnar Pedersen hadde i Arctic Securities.

Jon Gunnar Pedersen. Foto: Finansavisen

Jon Gunnar Pedersen gikk rett fra stillingen som Arctic Securities-partner til statssekretær for finansminister Siv Jensen.Finansdepartementet har i dag sluppet en liste over 56 av 61 kunder Pedersen arbeidet med i sin tid i Arctic.På listen står store selskaper som DNB, Statoil, Gjensidige og Aker/Aker Solutions, samt en rekke offentlige organer.De øvrige fem kundeforholdene er underlagt taushetsplikt, skriver departementet, og viser til offentleglova paragraf 13.Kundelisten finner du her. - Departementet har foretatt en gjennomgang av hans kundelister og økonomiske interesser og funnet at det ikke foreligger noen grunn til et generelt saksforbud på enkeltområder. Spørsmålet om habilitet vil bli løpende vurdert i forbindelse med saker der det måtte være behov for det, skriver Finansdepartementet.- Det vil blant annet kunne dreie seg om saksbehandling knyttet til kunder som Pedersen har hatt i nær fortid og Arctic Securities, heter det videre.Meldingen fra departementet her.Følg HegnarOnline på Facebook her!