Mange vil snakke med finanskomiteen

LO, NHO og KS står fremst når Stortingets finanskomité åpner dørene for innspill til statsbudsjettet.

Hans Olav Syversen. Foto: Scanpix

Finanskomiteens leder Hans Olav Syversen (KrF) forteller om økt interesse for budsjetthøringene mandag og tirsdag til uka.- Det har vært stor pågang. Dette tyder på at organisasjonene har fått med seg at Stortinget igjen er en viktig arena, sier Syversen til NTB.Hele 72 organisasjoner og foreninger vil gi sine innspill til finanskomiteens arbeid med statsbudsjettet.Høringene åpner med de store og tunge aktørene som LO, NHO og KS, etterfulgt av blant andre Virke, Spekter og Unio - før mer sektororienterte organisasjoner som IOGT, Norges Astma- og Allergiforbund og Norsk varmepumpeforening slipper til. Tirsdag starter med blant andre Finans Norge, Norges Rederiforbund og Norsk Industri. (©NTB)