Rykket ut med skjold og batonger til vettskremt mann

Utstyrt med skjold og batonger gikk Oslo-politiet til aksjon etter melding om høye skrik fra en leilighet. Der fant de en mann som var skremt av en bille.

Foto: Scanpix

Dagbladet skriver at politiet rykket ut i 21-tida tirsdag kveld etter å ha fått meldinger om bråk i leiligheten på Økern i hovedstaden.- Men da vi kom fram til stedet viste det seg at det var en bille som hadde skremt opp de som bodde der. Det var jo litt morsomt, sier operasjonsleder Tore Solberg i Oslo-politiet til avisa.Dagbladet har også fått mannen som ble skremt av billa i tale. BI-studenten Fredrik Kolsrud (21) ler av hendelsen i ettertid.- Politiet dukket opp mannsterke. De var minst fire. De bar batonger, og en av dem hadde skjold. Da jeg sa at vi bare hadde drept en bille og det kan ha skapt hylene, sa politidama at jeg neppe ble kåret til årets mann, sier Kolsrud.Han forteller også at billa kjempet imot, men til slutt ble drept av noen slag med en avis. (©NTB)