Sandberg sier han fortsatt er motivert for Stortinget

En angivelig sliten og demotivert Per Sandberg forsikrer velgerne om at han skal stå på for dem i Stortinget de neste fire årene.

Per Sandberg. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix.

Sandberg avviste konsekvent å svare på spørsmål fra pressen både om utgivelsen av boka «Mot min vilje. En oppklaring av et politisk liv», innholdet i den og om beslutningen om å gå av som nestleder i Fremskrittspartiet til våren.Han tok tirsdag imot landsbruks- og matminister Sylvi Listhaug (Frp) i hjemfylket, for blant annet å besøke Norske Skogs anlegg på Skogn i Nord-Trøndelag.Frp-nestlederen har oppgitt slitasje, manglende motivasjon og behov for mer tid med familien som begrunnelse for at han frivillig rykker ned flere hakk fra politikkens førstedivisjon. Han ville verken være statsråd, parlamentarisk leder eller partiets nestleder. Nå hevder han derimot at han er full av motivasjon for å slite stortingsbenken som ordinær representant fra Sør-Trøndelag.- Det har jeg hatt for lite tid til fram til nå, men heretter vil jeg virkelig få tid og armslag til å stå på for Frps velgere fra Sør-Trøndelag, sier Sandberg til NTB.Han finner det helt uproblematisk å fortsette som nestleder på oppsigelse fram til landsmøtet i mai. Da vil han trolig gå av på helt ordinært vis, ved ikke å stille til gjenvalg.