TV: Stormen pisker Frankrike og Storbritannia

Rundt 300.000 boliger er uten strøm i Frankrike og Storbritannia. Den verste stormen på flere år i området har til nå krevd tre liv.

People walk along the promenade as waves crash against the seafront at Dawlish in Devon, south west England October 28, 2013. Britain's strongest storm in a decade battered southern regions on Monday, forcing hundreds of flight cancellations, cutting power lines and disrupting the travel plans of millions of commuters. Winds of up to 99 miles per hour (160 km per hour) lashed southern England and Wales in the early hours of Monday, shutting down rail services in some areas during rush hour REUTERS/Stefan Wermuth (BRITAIN - Tags: DISASTER ENVIRONMENT SOCIETY) STEFAN WERMUTH

Ei 17 år gammel jente mistet livet etter at et tre falt over og knuste det lille huset hun sov i. Ulykken skjedde natt til mandag i Kent.En mann i 50-årene døde da et tre veltet over og knuste bilen han satt i. Ulykken skjedde i Watford nord for London.Uværet tvang letemannskaper til å utsette letingen etter en 14 år gammel gutt som ble feid på sjøen fra en strand på den engelske sørkysten søndag.Det er også betydelige forsinkelser i bil, fly- og togtrafikken. På Heathrow er 130 flyavganger innstilt Sverige og Danmark vil trolig også bli rammet av høststormen.Svenske myndigheter innstiller togtrafikken på en rekke strekninger sør i Sverige på grunn av stormen som ventes i området.