Juletremassakre i Drammen - 600 trær ødelagt

Politiet i Drammen står på bar bakke i etterforskningen av juletremassakren i Lier og Drammen natt til torsdag. Vandaler har klippet toppen av 600 juletrær og eieren av trærne regner med å tape 300.000 kroner.

Foto: Morten Holm / Scanpix.
Politikk

En gang i løpet av natt til torsdag har noen kappet av toppene på rundt 600 juletrær ved Dags Marked på Strømsø i Drammen og Maxbo i Lier. Politiet fikk melding om skadeverk på flere hundre juletrær ved Dags Marked litt etter klokken 10 torsdag. En time senere kom meldingen om at juletreutsalget ved Maxbo i Lier også var rammet, skriver Drammens Tidende.Politiet hadde torsdag kveld fortsatt ingen mistenkte etter juletremassakren.- Vi har ingen mistenkte i saken. Det er ingen som har sett eller hørt noe, og vi har ingenting konkret å gå etter, operasjonsleder Marianne Mørch i Søndre Buskerud politidistrikt.Lier Planteland som eier juletrærne, regner med tap på nærmere 300.000 kroner.- Dette er bare trist. Jula mi er ødelagt, sier daglig leder Vikram Singh, som har drevet med juletresalg siden 2006.Ifølge Singh dekker heller ikke forsikringen tapet, fordi varene har stått ute. (©NTB)

Nyheter
Politikk