Listhaug må offentliggjøre deler av kundelisten

Landbruksminister Sylvi Listhaug må offentliggjøre deler av kundelisten hun hadde i First House.

Landbruks- og matminister Sylvi Listhaug (Frp). Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix.
Politikk

Sivilombudsmannen mener landbruksminister Sylvi Listhaug (Frp) må offentliggjøre deler av kundelisten hun hadde da hun arbeidet i First House.Sivilombudsmannen mottok 25. oktober en klage fra Dagsavisen på departementets avslag på innsyn i kundelisten.Etter det avisen erfarer, konkluderer Sivilombudsmannen med at de private kundene fortsatt kan være hemmelige, mens offentlige kunder Listhaug har jobbet for i First House må offentliggjøres.Listhaug har uttalt at hun frykter at hennes tidligere kunder kan ta henne til retten om det norske folk får vite hvem hun har jobbet for tidligere. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv