Høyre-politiker siktet i narkosak

En stortingsrepresentant i Høyre er siktet i en pågående narkotikasak.

Fasaden av Stortinget i Oslo - Foto: Scanpix

Høyres kommunikasjonsrådgiver Hans Kristan Thorbjørnsen opplyser til NTB at partiet jobber med en pressemelding om saken. Meldingen vil komme om kort tid torsdag ettermiddag.Politikeren er siktet i en narkotikasak hvor flere personer er pågrepet og fengslet, melder VG.Politikeren er ifølge VG siktet for brudd på narkotikaloven. Etterforskningen av saken har pågått i lengre tid, og stortingspolitikeren skal være siktet i forbindelse med nye pågripelser de siste dagene.- Vi kommenterer ikke navn på hvem som er siktet i saker vi etterforsker, sier politioverbetjenten som er ansvarlig for etterforskningen til VG.Ifølge politiet blir de personene som er pågrepet i saken, trolig sluppet fri etter at de er avhørt. Den aktuelle politikeren ville ikke kommentere saken overfor avisen torsdag ettermiddag.Bergens Tidende får bekreftet fra flere hold at politikeren torsdag var i avhør hos bergenspolitiet. To andre personer i politikerens omgangskrets skal også ha vært i avhør. Alle tre ble løslatt etter avhørene, får BT opplyst.Stortingspolitikerens navn skal ha dukket opp i narkotikasaken som bergenspolitiet har rullet opp blant elever i videregående skole. (©NTB)