47-åringens forsvarer Benedict de Vibe hevdet torsdag kveld overfor TV 2 at han fikk Jensens hjelp til å smugle narkotika til Norge.- Vi snakker om flere tusen kilo hasj over mange år. Min klient har stått for anskaffelsen av stoff, og distribusjonsnettet har vært der, sa Vibe.Overfor Dagbladet utdyper Vibe hvordan dette ifølge hans narkotikasiktede klient skal ha foregått.- Jensen har, gjennom sin tilgang til politiets interne datasystem BL, kunnet advare ham om hasjpartier som er blitt stoppet. Slik har Jensen reddet ham fra å bli tatt, ved at han ikke har møtt opp på mottaksstedet, sier Vibe til avisen.Jensen ble pågrepet mandag, siktet for grov korrupsjon. Han er varetektsfengslet i fire uker, hvorav to i full isolasjon. Den profilerte polititoppen avviser på det sterkeste all skyld i saken, og han vil anke fengslingen til lagmannsretten.Jensens forsvarer Jens-Ove Hagen er rystet over påstandene og understreker at klienten benekter alle påstandene fra 47-åringen. Jensen har bedt om å få bli avhørt av Spesialenheten for politisaker.- Vi har fått signal om at de vil etterkomme det, men tidspunktet er litt uklart. Vi har bedt om at det skal skje på søndag, men jeg har ikke fått noe endelig svar på det, sa Hagen til NTB torsdag kveld. (©NTB)