Regjeringskontorer okkupert på Krim-halvøya

Væpnede menn har stormet regjeringskontorene og parlamentsbygningen på Krim-halvøya i Ukraina, opplyser en lokal leder.

Demonstranter i Kiev. Foto: Reuters

Ifølge den lokale tatar-lederen Refat Tsjubarov bærer angriperne uniformer, men det er uklart hvor de kommer fra, skriver det russiske nyhetsbyrået Interfax.De væpnede mennene har okkupert bygningen til regionregjeringen og regionalforsamlingen på Krim-halvøya, der det onsdag var sammenstøt mellom prorussiske separatister og tilhengere av Ukrainas nye makthavere - krimtatarer.- Jeg er fortalt at parlamentsbygningen og regjeringsbygningen er okkupert av væpnede menn i uniformer uten gjenkjennelige emblem, skriver Tsjubarov på Facebook-siden sin.- De har ikke kommet med noen krav ennå, sier han.En person døde under de voldelige sammenstøtene på den russiskvennlige halvøya onsdag, men det er uklart hva som forårsaket dødsfallet. Først etter flere timer tok sammenstøtene slutt.