Børsene i Asia beveger seg ganske sidelengs mandag i et generelt tilbakeholdent marketssentiment. De store bevegelsene er å finne i elektronikkselskapet Sharp og bilprodusenten Chongqing Changan Automobile. Samleindeksen S&P Asia 50 CME er ned 0,3 prosent, mens japanske Nikkei og Topix stiger henholdsvis 0,2 og 0,5 prosent. Både Hang Seng i Hong Kong og Kospi i Sør-Korea står omtrent i null. Shanghai Composite er ned 0,4 prosent. - Vårt syn er fortsatt at vi tror på en 10-15 prosents korreksjon i sted dette året. Dog vil det kun utgjøre en korreksjon i en fortsatt stigende trend., sier Shane Oliver i AMP Capital Investors til Bloomberg. Tilbyderen av skjermer til Apple, Sharp, er ned 9 prosent som følge av at de vurderere ulike måter å øke sin kapitalbase. Samtidig stiger Chongqing Changan Automobile i lys av et generelt positivt forbrukermarkedssentiment.