Peaches Geldof er død

- Vi vil elske henne og minnes henne for alltid, sier musiker Bob Geldof om datteren Peaches Geldof, som mandag kveld ble funnet død i sitt hjem i Kent i England.

Peaches Geldof. Foto: Reuters
Politikk

Politiet fant 25 år gamle Peaches Honeyblossom Geldof død i sitt hjem i Wrotham mandag kveld.De skal ha rykket ut til adressen etter å ha fått en bekymringsmelding. Dødsårsaken er foreløpig uklar. Dødsfallet skal ha skjedd plutselig, ifølge politiet i Kent.- Ubegripelig 25 år gamle Peaches Honeyblossom Geldof etterlater seg to sønner, Astala og Phaedra. Da hun var 20 år giftet hun seg med rockeren Tom Cohen.Geldof er datter av musiker Bob Geldof og Paula Yates, som døde av en overdose heroin i 2000, da datteren var bare 11 år gammel.Det siste bildet Peaches Geldof har lagt ut på sin Instagram-konto er et gammelt bilde av seg selv i armene til moren.- Peaches er død. Vi er i ubegripelig sorg. Hun var den villeste, morsomste, flinkeste, vittigste og den galeste av oss. Å skrive «var» ødelegger meg. For et vakkert barn. Hvordan er det mulig at vi ikke får se henne igjen? Hvordan er det til å bære? Vi elsket henne og vil elske henne og minnes henne for alltid. Hvor trist er ikke den setningen, skriver far Bob Geldof i en pressemelding.- Tom og hennes sønner Astala og Phaedra vil alltid høre til i vår familie, som så ofte har blitt fragmentert, men aldri vil bli ødelagt, skriver Geldof videre.

Nyheter
Kultur