Storebrand kutter renten

Storebrand gleder lånekundene med rentekutt.

Foto: Scanpix
Politikk

Sparebank 1 SMN satte ned renten i forrige uke, og nå gjør Storebrand det samme.- Storebrand har som ambisjon å være den beste banken for kunder med tjenestepensjonsordning i selskapet. For disse kundene tilbyr vi nå en nominell rente på 3,45 prosent for lån over to millioner, innenfor 75 prosent av boligens verdi, skriver Storebrand.Banksjef Truls Nergaard mener timingen på rentekuttet er riktig for kundene.- Lavere rentekostnader gir mulighet for økt sparing til pensjon for dem som ønsker det, sier han.3,4 prosent for unge boligkjøpere For øvrige kunder tilbys 3,65 prosent nominelt over 2 millioner, innenfor 75 prosent.Samtidig tilbyr Storebrand en egen boliglånsrente for unge kunder under 34 år. Boliglån for unge har en nominell rente på 3,40 prosent, uavhengig av lånebeløp, innenfor 85 prosent av boligens verdi.- Denne gruppen, som gjerne er i etableringsfasen, er opptatt av et rentenivå det er mulig å betjene i hverdagen. Det ønsker vi å tilby, sier Nergaard.De nye rentesatsene gjelder fra 1. april for ny kunder og 30. mai for eksisterende kunder.Vi vet det er 1. april i dag, men dette er neppe noen aprilspøk.Følg Hegnar.no på Facebook her!

Nyheter
Personlig økonomi