Ordfører kastrert og drept av sjalu mann

Ordføreren i en fransk landsby ble fredag kastrert og drept av en mann som trodde lokalpolitikeren hadde et forhold til hans kone.

Tyv - Foto: Scanpix

Den sjalu mannen tok deretter sitt eget liv. Innbyggerne i den lille landsbyen Bretteville-le-Rabet i Calvados er i sjokk etter drapet.– Ordfører Dominique Leboucher (55) ble brutalt angrepet av en mann som «mistenkte ham for å ha et forhold til hans kone», opplyser politiet.– Jeg tror ikke på historien om utroskap i det hele tatt, sier Yannick Guesnon, en av ordførerens medarbeidere, og legger til at drapet ser ut til å være utført av en mentalt forstyrret person.– Angriperen ser ut til å ha klikket fordi partneren pleide å delta på bystyremøter på kveldstid, sier pensjonist Albert Gibot, en av de 250 innbyggerne i landsbyen.Ordføreren var tidligere forsikringsagent og ble valgt inn i bystyret i 2001, før han ble valgt til viseordfører i 2008. Leboucher ble valgt til ordfører i den lille landsbyen i mars.