Valgkomiteen ble enig om en første innstilling til kommunevalget i 2015 forrige fredag. Den tidligere Frp-formannen, som i dag er gruppeleder for partiet i Oslo bystyre, må nå ta til takke med en femteplass.Camilla Wilhelmsen, som tidligere i år ble innstilt som ny leder for Oslo Frp, er innstilt på førsteplass etter å ha slått Hagen med én bydelstemme, skriver Dagens Næringsliv.Hagen selv sier femteplassen er helt grei for ham.– Dette har jeg et meget avslappet forhold til, sier Hagen til avisen.Hagen har ifølge avisens kilder gitt beskjed om at han ikke er interessert i å gå en ny runde som byråds- eller ordførerkandidat, og skal ha vært fornøyd med å få en plass høyt nok oppe til at han kommer inn i bystyret. Ettersom partiene har mulighet til å kumulere de ti øverste plassene, og Hagen alltid får flere tusen ekstrastemmer, er han nærmest sikret plassen i bystyret uansett, skriver avisen. (©NTB)