"George W. Bush' hjerne" bor i garasjen til Blystad

Karl Rove flyttet inn hos rederparet Arne og Marianne Blystad

Politikk

Karl Rove, som blir karakterisert som «George W. Bush' hjerne», er på besøk i Norge.  Ifølge DN er han innlosjert hos rederparet Arne og Marianne Blystad.– En stor takk til Arne og Marianne. Jeg bor i en herlig, liten leilighet over garasjen deres. Jeg planlegger å flytte inn permanent neste uke, sa Rove spøkefullt da han talte på et møte i regi av tankesmien Civita tirsdag.Roves adoptivfar har aner fra Hvaler og Halden i Østfold. Ifølge avisen har Rove mye positivt å si om Norge, men han har ikke mye til overs for Nobelkomiteens beslutning om å gi fredsprisen til president Barack Obama i 2009.– Jeg skal ikke forsøke å forklare hvorfor denne komiteen deres av fem galninger («committee of nutty five») bestemte seg for å gi ham prisen, svarte Rove på spørsmål fra DN.

Nyheter
Politikk