Langeland sier til Stavanger Aftenblad at han har takket nei til å stille som listetopp på Rogaland SVs liste høsten 2015.– Jeg ønsker ikke å stå som listetopp, verken i fylket eller i Stavanger, sier Hallgeir Langeland.Langeland mislyktes i fjor med å berge plassen på rogalandsbenken på Stortinget etter 16 strake år i nasjonalforsamlingen. Nå er han i gang med sin nye hverdag som lærer på Austbø skole på Hundvåg. 58-åringen ville vært høyaktuell som SV-topp både til fylket og til Stavanger, men selv om mange har spurt om han vil stille, er svaret nei.– Det er på tide å slippe til nye krefter. Det bestemte jeg meg for allerede valgnatten da jeg innså at jeg ikke ble gjenvalgt til Stortinget, sier Langeland som understreker at han ikke har gitt seg i politikken.– Jeg utelukker ikke et comeback senere. Vi får se hva som skjer. Det eneste som er aktuelt ved valget neste år, er å stå som listefyll, sier Langeland, som også sier det er helt uaktuelt å være toppkandidat for Rogaland SV ved stortingsvalget i 2017. (©NTB)