– I kveld går jeg av som utenriksminister etter fire år, for å bli leder i Underhuset. Jeg kommer ikke til å stille som kandidat i parlamentsvalget i mai 2015, skriver Hague på .53 år gamle Hague har vært britisk utenriksminister siden 2010. Han får nå rollen som leder for Underhuset i parlamentet.Cameron bekrefter i et intervju med at Hague blir skiftet ut.– William Hague har i en generasjon vært en lysende skikkelse i Det konservative partiet. Han har ledet partiet og tjent to regjeringer, sier Cameron.– Ikke bare har han vært en førsteklasses utenriksminister, han har også vært en nær fortrolig, en klok rådgiver og en nær venn, sier han.Ifølge vil nåværende forsvarsminister Philip Hammond, en av de fremste EU-motstanderne i regjeringen, ta over jobben etter Hague. Det er ventet at Cameron vil komme med en kunngjøring om dette tirsdag.Ken Clarke, som har fungert som minister uten portefølje, miljøvernminister Owen Paterson og minister for Wales David Jones forlater regjeringen.Opposisjonspartiet Labour kaller endringene en «massakre av de moderate». (©NTB)Philip Hammond er utnevnt til ny utenriksminister i Storbritannia.