Ifølge den israelske avisen traff den ene raketten en parkert bil. Ti mennesker skal ha fått mindre splintskader i angrepet, mens flere andre ble behandlet for sjokk.Det er ikke kjent hvor rakettene ble avfyrt fra, men israelske tjenestemenn mistenker at de ble skutt over grensa fra Sinai-halvøya i Egypt.Flere hundre raketter er den siste uka avfyrt fra Gazastripen mot mål i Israel, men de har ikke kostet menneskeliv.186 palestinere er på samme tid drept i israelske angrep mot Gazastripen, 80 prosent av dem sivile, ifølge FN.Også tidligere har det vært skutt raketter fra Egypt mot Eilat, men nattens angrep var det første siden konflikten mellom Israel og palestinernes blusset opp igjen for en uke siden.Militante islamister har gjennomført en rekke angrep i Sinai siden den egyptiske hæren styrtet landets folkevalgte president Mohamed Mursi for ett år siden.De fleste angrepene har vært rettet mot militære egyptiske mål og sikkerhetsinstallasjoner.Og en våpenhvile er ennå ikke på plass.– Vi avviser våpenhvile uten at det foreligger en avtale. I krig så legger man ikke først ned våpnene, for deretter å forhandle, sier talsmannen for Hamas, Fawzi Barhum.Egypt la mandag kveld fram et forslag til en tolv timer lang våpenhvile i konflikten mellom Israel og palestinerne, som den israelske regjeringen skal diskutere tirsdag morgen.(©NTB)