Den mest sette kampen på kanalen var Tysklands 7-1-slakt av vertsnasjon Brasil tirsdag. Den elleville semifinalen hadde et seertall på 1,28 millioner.- Onsdagens kamp mellom Argentina og Nederland kom rett bak med et snitt på 1.172.000, opplyser kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl i TV 2.I helgen sender NRK finalen og bronsekampen. TV 2s sportssjef Vegard Jansen Hagen beskriver det som et «vanvittig privilegium» å ha fått sendt «tidenes VM».- TV 2 har hatt rettigheter til alle EM og VM siden 2000, men ingen av oss har opplevd noe i nærheten av noe så heftig, spektakulært og berusende. Vi har vært i konstant lykkerus siden åpningskampen 12. juni, sier Jansen.- Samarbeidet med NRK har vært en berikelse. Begge parter har jobbet målrettet for et godt samspill i Oslo og i Brasil. Vi har funnet en modell som vi nå vet at fungerer for kanalene og for seerne, og som vi kan bruke også i de fire neste mesterskapene vi har sammen, legger han til.