Jensen demper skatteforventningene i budsjettet

Skatte- og avgiftskutt står på dagsorden når regjeringen samles til budsjettkonferanse onsdag. Men de store endringene kommer ikke nå, ifølge finansministeren.

Politikk

Det blir rikelig med tid til å diskutere innretningen på norske skatter og avgifter i årene som kommer, poengterte finansminister Siv Jensen (Frp) da hun og statsminister Erna Solberg (H) møtte pressen onsdag morgen. Regjeringen var i ferd med å sette seg ned på Statsministerens kontor for å legge siste hånden på neste års statsbudsjett.– Men det betyr ikke at vi ikke vurderer endringer nå, men de store strukturelle sidene vil vi ha god tid til å se på, sa Jensen.Ifølge VG er det blant annet formuesskatten som skal kuttes ytterligere denne gangen. Jensen skal ifølge avisens kilder ønske seg økt innslagspunkt fra 1 til 1,2 millioner kroner og redusert prosentsats fra 1 til 0,7 prosent. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv