«Jeg håper noen skyter hver eneste en av dere». «Brenn langsomt i helvete, jævla barnemordere». Det er noe av innholdet i eposter som ledelsen i den Israel-vennlige organisasjonen Med Israel for fred (MIFF) har mottatt den siste tiden.– Det er en stor belastning, ikke bare for meg, men også for andre aktive i MIFF-ledelsen og deres familier, sier Conrad Myrland, daglig leder i MIFF til Vårt Land.Organisasjonen har blitt en av de mest markante israelvennlige stemmene i den norske debatten rundt Midtøsten-konflikten. Etter at det brøt ut kamphandlinger mellom israelske og palestinske myndigheter på Gaza i juli, har MIFF vært ute i mediene for å rette opp det de mener er en skjev dekning av konflikten.Myrland forteller at han og andre i MIFF-ledelsen mottar trusler gjennom epost, SMS og telefon. De har ikke tatt stilling til om de skal politianmelde alle truslene.– Men det er helt åpenbart at noen av de groveste eksemplene vil bli politianmeldt, sier Myrland. (©NTB)