Listhaug møter Bondelagets nye leder

Landbruks- og matminister Sylvi Listhaug (Frp) skal onsdag for første gang møte Norges Bondelags nye leder Lars Petter Bartnes til debatt.

Landbruks- og matminister Sylvi Listhaug (Frp). Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix.
Politikk

Bartnes overtok vervet som leder for Bondelagets 61.000 medlemmer for drøyt to måneder siden. Han ser fram til å diskutere norsk landbruks framtid med Listhaug under en debatt i Arendal onsdag.– Den nye landbrukspolitikken som regjeringen har ført så langt gir ikke noe godt svar på hvordan de vil øke produksjonen av norsk mat i framtiden, sier Bartnes.Onsdagens debatt under arrangementet Arendalsuka har også administrerende direktør Ole Robert Reitan i Rema 1000 og Senterpartiets parlamentariske leder Marit Arnstad som deltakere. (©NTB)