Mindre støtte for skotsk uavhengighet

Oppslutningen for skotsk uavhengighet faller etter at lederne for ja- og nei-siden møttes til TV-debatt denne uken.

Det skotske flagget flagrer ved statuen av kong Robert the Bruce, Bannockburn, Skottland. AP Photo
Politikk

I en meningsmåling utført av Survation for avisen Scottish Daily Mail, svarer 50 prosent at de vil stemme nei i folkeavstemningen 18. september. Folkeavstemningen skal avgjøre om Skottland skal forbli en del av Storbritannia, eller bør løsrives.Bare 37 prosent sier de vil stemme ja, mens 13 prosent ikke har bestemt seg.Meningsmålingen er gjort etter at Alex Salmond, som leder ja-siden, møtte Alistaid Darling, som leder nei-siden, til en direktesendt TV-debatt tirsdag.Forrige måling fra Survation ble utført 3. august. Da svarte 40 prosent ja mot 46 prosent nei. (©NTB)

Nyheter
Politikk