Robin Williams er død

Den amerikanske komikeren og skuespilleren Robin Williams er død, 63 år gammel.

Politikk

Amerikansk politi opplyser at han trolig tok sitt eget liv.Ifølge sheriffen i Marin County i California, der Williams bodde, ble den kjente skuespilleren funnet død i sitt eget hjem i Tiburon, nord for San Francisco.Sheriffen opplyser i en pressemelding at Williams etter alt å dømme tok sitt eget liv, men understreker at den endelige dødsårsaken ikke er fastslått.– Fullstendig knust– I morges mistet jeg min mann og min beste venn, mens verden mistet en av sine mest elskede kunstnere og et vakkert menneske, heter det i en uttalelse fra skuespillerens enke Susan Schneider.– Jeg er fullstendig knust. På vegne av Robins familie ber vi om fred fra omverdenen i vår dype sorg. Når han huskes, er det vårt håp at fokuset ikke vil være på Robins død, men på de utallige øyeblikk av glede og latter han ga til millioner av mennesker, heter det videre.Williams var også gift to ganger tidligere, og hadde ett barn sammen med sin første kone Valerie Velardi. Han hadde også to barn sammen med sin andre kone Marsha Garces.