Det er lite trolig at skattelettelsene vil omfatte mer en 30 milliarder kroner i løpet av de nærmeste fire årene, skriver Dagsavisen.Frp lovte skattekutt opp mot 100 milliarder kroner, og Høyre på rundt 25 milliarder kroner. Etter ett år ved makten er resultatet skattekutt på 7,3 milliarder kroner.– Det må komme ytterligere skattelettelser, men jeg tror nok mange av velgerne våre har overdrevne forventninger til hva det er mulig å finne rom til av skattelettelser, sier Hagesæter til avisen.Han innrømmer at det er mange avgifter og skatter som irriterer partiets velgere og som partiet har lyst å gjøre noe med, men som det vil ta tid å få endret.– Det er rett og slett et begrenset handlingsrom – selv for Fremskrittspartiet og Høyre. Vi må forholde oss til handlingsregelen, og da er det begrenset hvor mye vi kan finne plass til, konstaterer han tre uker før regjeringen samles til budsjettkonferanse. (©NTB)